< > elisabeth in wonderland

Thursday, November 16, 2006

Mørketida e her!

Det e nu egentlig ei stund sida, men først nu æ orka å skriv om den. Hold på me ex. phil oppgaven min, har jobba me den i hele dag, og nu va man rimelig lei av den, ikkje et bra tegn med tanke på at æ ska lever den i morra, snork.



Det ser kanskje ikkje så veldig mørkt ut, men det e det, spesielt hvis du tenk at klokka e litt over tre en fredags ettermiddag. Klokka fire e det bekmørkt ute... i allefall nu, bildan e tatt for to-tre uke sida.
Men det e jo litt koselig og, man har grunn te å ikkje vær ute, ikkje det at æ treng å forklar mæ te nån nu som æ bor aleine. Man kan drikk te og kakao, bortsett fra at æ ikkje kan drikk kakao før 1. desember, hmm.
Anyways, det e kjempekaldt, så man hyra sæ om man ska ut, om så bære en liten tur.
Men nu må æ continue med etikk oppgaven, ha en fin mørketid og om du bor på den sørlige hemisfæren vil æ ikkje hør fra dæ...



3 Comments:

Blogger irene said...

Men høre fra oss MÅ du, om du vil eller ikke!!! Og uansett; her er det også kaldt! Torsdag hadde vi den kaldeste novemberdagen på 20 år.. Noen steder snødde det!! jepp; snødde.. Crazy country!
Men det ser jo skikkelig koselig ut med snø og mørke synes jeg:) Har ikke sett snø på.. tja.. 1 år og 8 mnd eler no.. Går greit det altså! Men det ser ihvertfall koselig ut!!! Kos deg Elisabeth! Og lykke til med eksamen! Vi ber for deg!

10:58 PM  
Blogger osovega said...

alla skolarbeten blir minst sagt segare nær det ær mørkt... eller nær man ær førkyld..
att mysa ær mer lockande...

5:03 PM  
Blogger marenioslo said...

yo :) sykla gjennom lillevn i sommer, fy søren, det va rart. ... og lite.

7:40 PM  

Post a Comment

<< Home